Dezmembrare teren

Cât timp durează, în medie, procesul de dezmembrare a unui teren?

Află cât de rapid poți naviga prin procesul de dezmembrare a terenului, beneficiind de suportul complet oferit de "Birou Cadastru".

Procesul de dezmembrare a unui teren poate varia ca durată în funcție de mai mulți factori, inclusiv de complexitatea cazului și de eficiența comunicației cu instituțiile implicate. La "Birou Cadastru", ne angajăm să oferim un serviciu rapid și eficient, finalizând procesul de dezmembrare în doar 18 zile lucrătoare în mod standard. Pentru cei care au nevoie de o soluție și mai rapidă, oferim opțiunea de procesare în regim de urgență, care reduce timpul necesar la doar 6 zile lucrătoare, la costuri suplimentare.

Procesul nostru

Iată cum decurge procesul la noi, de la început până la final:

 • Consultanță inițială:
  Discutăm detaliile proiectului tău și îți oferim toate informațiile necesare pentru a începe procesul de dezmembrare.
 • Prezentarea actelor:
  Ne trimiți electronic sau ne aduci fizic documentația necesară, iar noi ne ocupăm de verificarea și pregătirea acesteia.
 • Măsurători și documentație tehnică:
  Echipa noastră efectuează măsurătorile necesare pe teren și întocmește documentația tehnică pentru dezmembrare, fără a fi nevoie ca tu să te deplasezi.
 • Depunerea documentației la OCPI:
  Ne ocupăm noi de toate demersurile necesare pentru depunerea documentației la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, urmărind întregul proces până la finalizarea acestuia.
 • Finalizarea procesului:
  Îți comunicăm finalizarea procesului și îți trimitem documentele oficiale rezultate, confirmând succesul dezmembrării terenului tău.

Prin colaborarea cu "Birou Cadastru", beneficiezi de un proces de dezmembrare simplificat și eficient, fără bătăi de cap sau vizite repetate la diferite instituții. Scopul nostru este să te ajutăm să îți atingi obiectivele în cel mai scurt timp posibil, oferindu-ți soluții rapide și profesionale adaptate nevoilor tale.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2024-04-10 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. BirouCadastru.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

 

Ai nevoie de o lucrare?

Suntem aici pentru a te asigura că demersurile tale cadastrale și topografice sunt întreprinse cu cea mai mare precizie și profesionalism.

Contactează-ne
Disponibili online

În cazul în care ai întrebări ne poți contacta pe e-mail sau WhatsApp.

Securizat și confidențial

Lucrările sunt confidențiale și toate plățile securizate.

Ai nevoie de ajutor?