Alipire teren

Oferim serviciul de Alipire teren cu termen de finalizare în aproximativ 7 zile lucrătoare sau chiar 3 zile lucrătoare dacă optezi pentru operarea în regim de urgență.

Vei fi la curent mereu cu stadiul lucrării tale
Transparență completă privind tarifele noastre
Totul este securizat și confidențial
Alege serviciul
Datele lucrării
Datele tale de contact
 
Lucrarea ta este în mâini sigure

Pașii colaborării cu noi

Este foarte simplu să lucrezi cu noi! Ne trimiți actele pentru o pre-analiză a acestora, stabilim împreună data măsurătorilor, întocmim documentația și o depunem la OCPI.

1
Prezentarea actelor

Trimiți actele proprietății pentru ca echipa biroucadastru să le analizeze și să vă confirme că acestea sunt complete și corecte în vederea intabulării proprietății

2
Stabilirea măsurătorilor

Stabilim împreună data la care echipa noastră vine pentru a face măsurătorile proprietății și preluarea copiilor actelor de proprietate.

3
Întocmirea documentației și depunerea la OCPI

Echipa noastră finalizează documentația tehnică rezultată în urma măsurătorilor, iar împreună cu actele de proprietate o depune la OCPI județean.

4
Eliberarea documentelor

La împlinirea termenului de eliberare a documentelor, echipa noastră se asigură că documentele eliberate de OCPI sunt complete și corecte, iar ulterior le trimite către tine.

 
Transparență totală în prețuri

Tarife și durată

Oferim o gamă largă de servicii, incluzând cadastrarea și înregistrarea proprietăților, servicii de topografie pentru construcții, delimitări de terenuri, precum și elaborarea de planuri și hărți detaliate. Ne angajăm să asigurăm conformitatea cu toate reglementările locale și naționale, oferind clienților noștri liniștea și securitatea că proprietatea lor este măsurată și înregistrată corect.

Alipire teren
de la 500 LEI/LOT
Tarifele afișate pe această pagină sunt informative, ele pot varia în funcție de complexitatea lucrării și de specificul acesteia. Prețul final va fi comunicat după analizarea tuturor documentelor.
Inclus în tarif
  • Pre-analiza dosarului
  • Măsurătorile imobilului
  • Întocmire și depunere documentație la OCPI
  • Urmărire pro-activă a statusului documentației
Nu este inclus
  • Taxele OCPI
  • Alte eventuale taxe/impozite necesare de achitat în vederea eliberării documentelor componente ale dosarului de cadastru și intabulare.
Durata aproximativă

Procesul complet, începând cu etapa de măsurători și finalizând cu eliberarea documentației, se desfășoară pe parcursul a aproximativ 7 zile lucrătoare. În cazul în care doriți să urgentați lucrarea, durata este de 3 zile lucrătoare.

Întrebări frecvente

Înțelegem importanța accesului la informații de încredere și la îndemână. De aceea, echipa noastră se angajează să actualizeze și să extindă în mod constant biblioteca noastră de articole, asigurându-se că fiecare resursă este adaptată pentru a vă ajuta să navigați cu ușurință prin serviciile noastre.

Află cum poți combina mai multe parcele de teren într-una singură prin procesul de alipire, pentru o gestionare mai ușoară și eficientă a proprietății tale.
Descoperă lista oficială de acte necesare pentru a finaliza procesul de alipire a terenurilor, simplificându-ți demersurile cadastrale.
 
Un alt mod de abordare a lucrărilor

Simplificăm serviciul de alipire teren

Comunicarea clară, transparența procesului și angajamentul nostru față de calitatea serviciilor ne diferențiază pe piața de cadastru și topografie. Te invităm să ne contactezi pentru a discuta cum te putem ajuta cu proiectul tău.

Avantajele de a lucra cu noi
  • Ești la curent cu lucrarea ta Te ținem la curent cu stadiul lucrării de Alipire teren și îți oferim informații pe parcurs.
  • Transparență totală în prețuri Nu există surprize sau costuri ascunse. Odată stabilit prețul, puteți să fiți siguri că nu se mai schimbă.
  • Consultanță la fiecare pas Îți oferim consultanță specializată în fiecare stadiu al lucrării.
 

Pregătit să lucrezi cu noi?

Suntem aici pentru a te asigura că demersurile tale cadastrale și topografice sunt întreprinse cu cea mai mare precizie și profesionalism.

Completează formularul
Disponibili online

În cazul în care ai întrebări ne poți contacta pe e-mail sau WhatsApp.

Securizat și confidențial

Lucrările sunt confidențiale și toate plățile securizate.

Ai nevoie de ajutor?