Articole, întrebări și răspunsuri

Fii la curent cu ultimele articole, întrebări și răspunsuri legate de Tppografie, Cadastru și Carte Funciară.

 
Întocmire releveu
Află care sunt documentele esențiale pentru întocmirea unui releveu și cum "Birou Cadastru" te poate ajuta în acest proces, asigurându-te că totul decurge fără probleme.
Înțelege cât timp este necesar pentru întocmirea unui releveu și cum poate "Birou Cadastru" să optimizeze acest proces pentru proiectul tău.
Află ce reprezintă un releveu și cum serviciul de întocmire releveu oferit de "Birou Cadastru" poate beneficia proiectul tău.
Ridicare topografică
Descoperă utilitatea și momentele cheie când este necesară o ridicare topografică, și cum "Birou Cadastru" te poate ajuta în acest proces.
Trasare teren
Află mai multe despre serviciul de trasare teren oferit de "Birou Cadastru" și cum acesta îți poate facilita proiectele, îndeplinind termenele eficient.
Dezmembrare teren
Află cât de rapid poți naviga prin procesul de dezmembrare a terenului, beneficiind de suportul complet oferit de "Birou Cadastru".
Descoperă ce presupune procesul de dezmembrare a terenului și situațiile în care acest demers devine esențial pentru proprietarii de terenuri.
Alipire teren
Descoperă lista oficială de acte necesare pentru a finaliza procesul de alipire a terenurilor, simplificându-ți demersurile cadastrale.
Află cum poți combina mai multe parcele de teren într-una singură prin procesul de alipire, pentru o gestionare mai ușoară și eficientă a proprietății tale.
Cadastru și intabulare
Descoperă cum poți finaliza procesul de întabulare și cadastru al proprietății tale fără a necesita o vizită fizică la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI), beneficiind de serviciile Birou Cadastru.
Află mai multe despre durata procesului de intabulare a unui apartament.
Descoperă pașii esențiali și documentația necesară pentru un proces fără probleme de întabulare și cadastru al apartamentului tău.
 

Ai nevoie de o lucrare?

Suntem aici pentru a te asigura că demersurile tale cadastrale și topografice sunt întreprinse cu cea mai mare precizie și profesionalism.

Contactează-ne
Disponibili online

În cazul în care ai întrebări ne poți contacta pe e-mail sau WhatsApp.

Securizat și confidențial

Lucrările sunt confidențiale și toate plățile securizate.

Ai nevoie de ajutor?