Cadastru și intabulare

Este posibil să efectuez întabularea și cadastrul fără a mă deplasa fizic la OCPI?

Descoperă cum poți finaliza procesul de întabulare și cadastru al proprietății tale fără a necesita o vizită fizică la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI), beneficiind de serviciile Birou Cadastru.

Realizarea întabulării și cadastrului unei proprietăți fără a te deplasa fizic la sediul OCPI este nu doar posibilă, ci și eficientă, prin intermediul serviciilor oferite de Birou Cadastru. Acest proces economisește timp prețios și reduce efortul implicat în demersurile cadastrale.

Procesul nostru

Procesul nostru este conceput pentru a simplifica procedurile, permițându-ți să finalizezi necesitățile de cadastru și întabulare direct de acasă. Iată cum funcționează:

 • Prezentarea actelor:
  Inițial, ne trimiți actele proprietății pentru analiză. Echipa noastră verifică dacă documentele sunt complete și corecte, asigurându-se că totul este pregătit pentru etapele următoare.
 • Stabilirea măsurătorilor: 
  După verificarea actelor, stabilim împreună o dată convenabilă pentru a efectua măsurătorile necesare proprietății tale. Echipa noastră se va deplasa la locația proprietății pentru a realiza măsurătorile și a prelua copiile actelor de proprietate.
 • Întocmirea documentației și depunerea la OCPI:
  Pe baza măsurătorilor efectuate, întocmim documentația tehnică necesară. Apoi, împreună cu actele de proprietate, documentația este depusă la OCPI-ul județean corespunzător, fără ca tu să trebuiască să te deplasezi personal.
 • Eliberarea documentelor:
  Odată ce documentele sunt gata, echipa noastră verifică dacă sunt complete și corecte. Finalizăm procesul prin a-ți trimite documentele necesare, asigurându-ne că întabularea și cadastrul proprietății tale sunt finalizate cu succes.

Prin colaborarea cu Birou Cadastru, poți evita drumurile la OCPI și poți avea certitudinea că procesul de intabulare și cadastru al proprietății tale este gestionat profesionist și eficient, economisind timp și resurse.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2024-04-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. BirouCadastru.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

 

Ai nevoie de o lucrare?

Suntem aici pentru a te asigura că demersurile tale cadastrale și topografice sunt întreprinse cu cea mai mare precizie și profesionalism.

Contactează-ne
Disponibili online

În cazul în care ai întrebări ne poți contacta pe e-mail sau WhatsApp.

Securizat și confidențial

Lucrările sunt confidențiale și toate plățile securizate.

Ai nevoie de ajutor?